הארכת מתן תקופת ההודעה המוקדמת

  • חוק לעומת חוזה
    עומר | 20/03/2017 14:35

    שלום,
    אם אני עובד 3 חודשים במקום העבודה ורשום לי בחוזה שבסיום ההתקשרות ביני ובין המעסיק כל אחד מהצדדים צריך להתריע 30 יום לפני. מה דיני לפי החוזה אם אני מפוטר עכשיו או אם אני רוצה להתפטר עכשיו?

    • הארכת מתן תקופת ההודעה המוקדמת
      עו"ד עדי אורן-פריאנטי | 21/03/2017 08:58

      במידה והסעיף בחוזה לענין הארכת תקופת ההודעה המוקדמת הוארך לשני הצדדים - דהיינו הוא הדדי - הוא תקף וככל הנראה תצטרך לתת 30 ימים הודעה מוקדמת.

      בברכה,

      עדי אורן פריאנטי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שדרות ירושלים 18, אשדוד.
      טל': 08-8671200; מייל: lawadio@gmail.com

      • הודעה מוקדמת
        עומר | 21/03/2017 10:02

        לא הולכים לפי מה שכתוב בחוק ולטובת העובד?