תשלום דמי ביטוח ושאלת הכיסוי

  • ביטוח
    אולג | 13/03/2017 23:20

    עשיתי ביטוח. החברה לא גובה תשלום מאשראי שנתתי לה, אלא רק מידי פעם ולא מיידעת אותי כלל מתי תגבה. וגם גובה חלקית. שלחתי מספר מיילים לסוכן ולא טופל. מה יקרה אם אזדקק לביטוח? הם יטענו שאיני מבוטח או מה עלי לעשות. ובכלל מה הדין בכזה מקרה

    • תשלום דמי ביטוח ושאלת הכיסוי
      עו"ד ארתור בלאייר | 15/03/2017 13:51

      אולג שלום,

      כדי לבטל את הביטוח על חברת הביטוח לתת לך התראה מפורשת ובכתב לגבי ביטול הפוליסה. כל עוד לא קיבלת התראה כזו, הביטוח אמור להמשיך לחול, וזאת בלא זיקה לתשלום או אי-תשלום דמי הביטוח.

      מכל מקום, אם הסוכן לא פותר את הבעיה - החלף אותו.

      בברכה,

      ארתור בלאייר, עו"ד
      מנהל פורום דיני ביטוח

      בלינסון1, הרצליה
      טל': 09-8808191; מייל: arthur@i-lawyer.co.il

      • ו
        אולג | 15/03/2017 15:17

        וזכותה לבוא יום אחד ולדרוש רטרואקטיבי סכום של שנה?
        אני רודף אחריהם שיגבו והם לא גובים. אין לי אפשרות לשלם שנה בו זמנית

        • המשך
          עו"ד ארתור בלאייר | 16/03/2017 09:09

          תאורטית, כן.
          אם אינך מצליח להסדיר את נושא החיובים, בטל את הפוליסה ומצא חברת ביטוח אחרת.

          בברכה,

          ארתור בלאייר, עו"ד
          מנהל פורום דיני ביטוח

          בלינסון1, הרצליה
          טל': 09-8808191; מייל: arthur@i-lawyer.co.il