כנגד מי להגיש תביעה לפינוי מושכר?

  • שאלה
    יוסי | 13/03/2017 08:41

    היי,
    רציתי לברר מה לעשות אם השוכר שלי נתבע על ידי, והוא לא רוצה לפנות את הדירה. השתי תביעה לפינוי מושכר. הוא מבחינתו אומר שהוא לא אשם אלא אישתו וצירף אותה כצד ג' לתביעה. אני יודע שאי אפשר והשופט אישר לו. אשמח לדעת אם מותר לו לצרף צד ג'?

    • כנגד מי להגיש תביעה לפינוי מושכר?
      עו"ד אלעד וייסטוך | 13/03/2017 16:38

      יוסי שלום,

      משאלתך חסרים פרטים רבים הנדרשים על מנת לענות עליה כראוי.

      מיהו השוכר שכתוב בהסכם השכירות? מדוע מבקש הנתבע לצרף את אשתו כצד ג'? ומה החשיבות שיש לדבר מבחינתך?

      בסופו של דבר תביעה לפינוי מושכר יש להגיש נגד השוכר וכל מי שגר בנכס שלא בהתאם לחוזה.

      בברכה,

      אלעד וייסטוך, עו"ד
      מנהל פורום נדלן ודיני מקרקעין

      השילוח 4, פתח תקווה
      טל': 03-7217888; מייל: elad@weislaw.co.il