שכרו של עו"ד מהיזם

  • בתמ"א אסור שעו"ד דיירים יקבל את שכרו מיזם. עוול!
    מוטי | 11/03/2017 18:41

    ככל שאני לומדת חוזה ככל שנראה לי שזה עוול שעו"ד דיירים יקבל שכרו מהיזם. זה פשוט עוול .

    אני פשוט מגלה שזה אבסורד . וצריך למצוא הסדר אחר.

    ולא להמריץ את הדיירים שהעסקה בתמ"א היא "נטו נטו לדיירים ", "WIN WIN" !!! .

    מה זה חשוב : העו"ד מקבל את שכרו מהיזם : זה כמו לתת לחתול לשמור על החלב ........בושה לכל הדיירים שמשתכנעים ל"נטו נטו" . ובושה לכל התמריצים ליזמים ואין שמירה על הדיירים "

    • שכרו של עו"ד מהיזם
      עו"ד אילן הלוי | 12/03/2017 12:44

      מוטי שלום!

      לעורכי הדין המייצגים אותכם גם היו מעדיפים שבעלי הדירות ישלמו את שכרם. מי שמעכב ומסכל זאת הם בעלי הדירות שרוצים שהכל מכל ישולם על ידי היזם.

      עדין אני לא חושב שה אוטו' הופך את עורכי הדין למי שטובת הלקוחות שלהם לא מול עינהם. עורכי הדין המנוסים בתחום יודעים לעשות את ההפרדה הנדרשת.

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com

      • עו"ד ששכרו מכיס היזם ייקרא עו"ד "סטנדרתי "
        משופר | 12/03/2017 13:43

        ברור שעו"ד שמכבד את עצמו עושה לפחות הבדלה ועורך חוזה בצורה, "שלפחות לא יתבעו אותו. ".נקרא לו עו"ד "סטנדרתי ". ולכן דייר שרוצה לדאוג לקורת גג שלו חייב להשקיע מכיסו וגם מעצמו . ולכן אני לא מבינה למה היזם צריך לשלם עו"ד ובכך לעוור תמימים שאין להם לא כסף מיותר ולא משאבים ללמוד את החוזה שערך איזה מתמחה אצל איזה משרד שיצא לו שם שלא מגיע לו . ולמה המפקחת או המפקחים לא ידאגו גם לתוכן החוזה ולא רק לעניין התכנון. הרי היום התמ"א הזאת זה כמו פטרייה צומחת , שגם עלולה להרעיל תמימים ומסכנים . כי עדיין אף אחד לא שקל כמה דייר נלחץ ונכנס לעוגמת נפש ,כש נכנס לעסק של התמ"א ,ברצון או בכפייה . מנסיון החובה של כל דייר לא לסמוך על חוזה שנערך ע"י אחד שיקבל את שכרו מהיזם !!!!

        ותשקיעו גם מעצמיכם להבין לעומק מה כתוב בחוזה לפחות אם אין לכם כסף לעורכי דין.