ניהול הליך משפטי כנגד חייב בפשיטת רגל

  • פסק דין בהעדר כתב הגנה
    ploni | 10/03/2017 04:12

    שלום , מעסיק לשעבר הגיש נגדי תביעת סרק בעילה של הוצאת לשון הרע וזאת לאחר שכבר התחלתי לשלם את תוכנית הפרעון , את התביעה הוא הגיש בבית הדין לעבודה אבל לא בבית הדין אשר יש לו סמכות מקומית לדון בו כלומר בחיפה אלא בתל אביב , מעסיקתי לשעבר יוצגה על ידי משרד עורכי דין אשר הם טוענים ששלחו שליח לתת לי את כתב תביעתי ושהוא הגיע 3 פעמים לביתי ולא היה מענה אז הוא הדביק את כתב התביעה על דלתי , אני לא מצאתי שום כתב תביעה לכן גם לא ידעתי על התביעה ולא הוגש בתיק כתב הגנה אותו עורך דין מכיר אותי מהתקופה שאני הגשתי תביעה כנגד מעסיקתי לשעבר שעכשיו תבעה אותי כי הם היו חייבים לי כסף ובסוף לאחר מספר דיונים קיבלתי את הכסף , אותו משרד עורכי דין ידעו שאני בפשיטת רגל ושאסור לנהל נגדי הליכים משפטיים ללא אישור בית המשפט המחוזי , אלא שלא פנו לקבלת האישור ואז הוא הגיש בקשה למתן פסק דין בהעדר כתב הגנה ובית הדין נתן כנגדי פסק דין בסכום של למעלה מרבע מיליון שקל , אני לא מיוצג כבר בתיק פשיטת הרגל השאלה היא מה לעשות עכשיו עם פסק הדין הזה אשר לא ניתן כדין ? למי לפנות ?

    • ניהול הליך משפטי כנגד חייב בפשיטת רגל
      עו"ד עומר נירהוד | 11/03/2017 07:16

      פלוני שלום,
      בקצרה ובשורה תחתונה - משניתן כנגדך פסק דין בהיעדר הגנה בעת שעתה בפשר, תגיש בקשה לביטול פסק הדין. יש לך 30 יום מיום שקיבלת את פסק הדין. אם העילה מלפני תאריך הכינוס, בית משפט יבטל את פסק הדין ולא ידון בתיק. אם מאחרי הביטול לא אוטומטי, אבל בקשה טובה תביא לביטול הפסק. אני ממליץ שתעשה זאת עם עורך דין.
      בהצלחה

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il