הגשת בקשות ע"י שליח

  • זוכה
    אור | 06/03/2017 16:09

    אני רוצה לשלוח שליח לפעול במקומי בלשכה ולא למנות עורך דין. האם ניתן לפתוח תיק ע"י שליח? / להחליף פרטי ח-ן בנק?
    האם צריך לתת לשליח יפוי כח נוטריוני או מה בדיוק?

    אין לי אפשרות טכנית להגיע ללשכה ומותר לי להיות זוכה גם בלי עו"ד. לא כך?

    • הגשת בקשות ע"י שליח
      עו"ד צבי וישנגרד | 09/03/2017 13:54

      אור שלום,
      למיטב ידיעתי, האפשרות להגיש בקשות באמצעות שליחים קיימת רק עובר משרדי עורכי דין בכפוף למתן ייפוי כח לשליח.
      מכיון שציינת שאין לך אפשרות להגיע ללשכה, מומלץ כי תפנה לעו"ד שיטפל בעניינך.

      בברכה,

      צבי וישנגרד, עו"ד
      מנהל פורום הוצאה לפועל

      תובל 11, (בית לז-רום) רמת גן
      טל': 03-9786685; מייל: zvi@zvilaw.co.il

      • היי
        אור | 09/03/2017 18:10

        עו"ד צבי היקר, באיזה תקנה נקבעה אפשרות זו?