שבר של מחט בעת מתן זריקה - האם יש מקום לתביעה?

  • מחט שבורה בבדיקת קולונסקופיה
    רימון | 27/02/2017 11:07

    ניגשתי לבדיקת קולונוסקופיה, ועל מנת שזה לא יכאב הזריקו לי טשטוש - לפחות ניסו. נכנסה אחות, ונשברה לה מחט בזרוע שלי, זה היה סיוט אמיתי, הרופא הצליח להוציא את המחט והחדירו לי מחט אחרת במקום ואז אפשר היה להזריק את הטשטוש. שלשה ימים אחכ הייתי עם שטף דם מכוער על חצי יד. רציתי לדעת אם זה משהו שמוכר ואם זה משהו שמצדיק תביעה או תלונה?

    • שבר של מחט בעת מתן זריקה - האם יש מקום לתביעה?
      עו"ד אביטל פז | 27/02/2017 15:30

      רימון שלום
      שבר במחט לא אמור להתרחש ומלמד על טכניקה לקויה.
      מנגד הנזק שנגרם היה זמני וחולף ולא ניתן לקבל פיצוי משמעותי עבור כך. לכן אין כדאיות כלכלית בהגשת תביעה בגין רשלנות רפואית אשר כרוכה בהוצאות מרובות עבור חוות דעת.

      בברכה,

      אביטל פז, עו"ד
      מנהלת פורום רשלנות רפואית

      ז'בוטינסקי 35, מגדל התאומים 2, רמת גן
      טלפון: 03-6136160; מייל: avital@tiran-paz.co.il

      • תודה  לת
        רימון | 28/02/2017 11:57