ידועים בציבור

  • ידועים בציבור
    אנונימי | 27/02/2017 11:33

    היי,
    מעוניינת לדבר מה בדבר זוג שגרים ביחד אצל ההורים של הבחורה כבר 4 שנים (ללא שכר דירה, תשלום חודשי סימלי של 100 שח). לבחורה יש מגרש מיועד לבנייה שקנתה על שמה. האם במידה ויפרדו הוא יוכל לתבוע כידוע בציבור?

    • ידועים בציבור
      טו"ר יצחק עמרני | 03/03/2017 11:13

      שלום לך,

      ידועים בציבור זהו תחום שלוקה בחוסר וודאות בתחום דיני המשפחה, ישנם שופטים רבים שיטענו שהחיים המשותפים יחד במשך 4 שנים, יוצרת שיתוף בין בני זוג ובמידה והקרקע נרכשה במהלך 4 השנים ההללו אזי יש לבחון את נושא השיתוף בו.
      בכדי למנוע מחלוקות, הייתי ממליץ לערוך הסכם ממון.

      בברכה,

      יצחק עמרני, עו"ד וטו"ר
      מנהל פורום בתי דין רבניים

      מנחם בגין 23 ת"א
      נייד: 052-7144569; מייל: izchke@gmail.com