עתירה

  • עילה להתערבות
    גליה | 25/02/2017 14:55

    החוק קובע שפיצויי פרישה/פיטורין שנצברו בתקופת הנישואין מתחלקים שווה בשווה ויש על כך תקדים בגצ. האם עתירה בנושא זה ולאחר מיצוי הערכאות הדתיות יכולה להתקבל בשל העניין הציבורי שבו? האם דיון בבר"ע שלא התייחס לכל נושאי הבר"ע כמו כן חוסר נימוק בפסה"ד יכול להתקבל בעתירה? האם יש כאן עילה יוצאת דופן להתערבות?

    • עתירה
      עו"ד דפנה לביא | 03/03/2017 10:05

      גליה שלום

      על פסק הדין של בית הדין הרבני הגדול ניתן לערער, בנסיבות מסוימות ובתנאי שלא עברו 30 יום מפסק הדין, לבג"צ.
      יש צורך לקרוא את כל החומר המשפטי על מנת להעריך את סיכויי העתירה.

      בברכה,

      דפנה לביא, עו"ד לענייני משפחה ומגשרת
      טל' 0507206063 מייל: laviedafna@gmail