בעקרון, עברת עבירה ולכן הדוח תקין, אבל

  • חניה חלקית באדום לבן
    רונן | 17/02/2017 07:53

    חניתי באופן חלקי על אדום לבן (החלק הקדמי של הרכב) ובאופן חלקי בכחול לבן (החלק האחורי של הרכב), כך שבסה"כ חצי מהרכב היה באדום לבן וחציו האחר בכחול לבן. הרכב היה רחוק כ-10 מטרים מצומת. קיבלתי קנס על חניה באדום לבן בסכום של 250 ש"ח. האם יש עילה לערעור וביטול הקנס הזה?

    • בעקרון, עברת עבירה ולכן הדוח תקין, אבל
      חיים | 17/02/2017 11:26

      בקש לפנים משורת הדין שיבטלו את הדוח מהסיבה שחנית בתחום הכחול גם
      אגב, אם שילמת עבור החניה בכחול ויסרבו לבטל את הדוח, זכותך לדרוש ולקבל את דמי החניה

    • תשובה בגוף דבריך
      יעקבי | 17/02/2017 14:13

      שלום רונן,
      אתה מודה בשתי עבירות:
      1. בניגוד לתקנת תעבורה 22(א) בכך שלא צייתת באופן מלא לתמרור 818 (אדום לבן).
      2. בניגוד לתקנת תעבורה 72(א)(3) בכך שחנית בתחום 12 מטר מצומת.
      אז על מה תבסס את הערעור?