הקצאת מקום חניה

  • חניה לאמבולנס ולרכב כונן מדא
    שלמה | 13/02/2017 21:44

    שלום רב
    אני גר במודיעין עילית ושני בנינים לידי יש אולם שמחות,
    מידי לילה יש ארוע באולם ולי כנהג אמבולנס מתנדב וכונן במדא עם הרכב הפרטי שלי במשך 24/7
    בדרך כלל כשאני חוזר מארוע רפואי אין לי איפה להחנות את הרכב או את האמבולנס רק רחוק יותר מהבית מה שמקשה עלי כשאני צריך לצאת לקריאה,מה גם שישנה כעת אכיפה מוגברת מאוד בעיר ואפילו אם אעמיד את הרכב חצי דקה במקום לא מוסדר אקבל דוח של 500 ש"ח,
    ראיתי גם בבני ברק וגם בביתר עילית תמרור שמורה שהחניה שמורה לאמבולנס ולרכב כונן מספר...,
    השאלה היא מהו התוקף החוקי של כזה תמרור ואם אינו תקף חוקית אז מה כן אפשר לעשות בנושא הזה?
    תודה רבה.

    • הקצאת מקום חניה
      יעקבי | 13/02/2017 23:25

      שלום שלמה,
      מה שאתה מבקש זה הקצאת מקום חניה ברחוב לרכב פרטי וזה לא מקובל.
      האם אין לך מקום חניה בבנין/בית בו אתה גר?

      • אין חניה
        שלמה | 13/02/2017 23:29

        תודה על התגובה המהירה
        אין חניה בבנין, זה בנין עם שמונה דיירים שלצד הבנין יש מפרץ חניה עם מקום לשלושה רכבים ואם מצטופפים נכנסים ארבעה
        השאלה אם אי אפשר להקצות חניה לאמבולנס ועל הדרך להוסיף גם רכב כונן כמו שציינתי שראיתי בשתי ערים שונות
        מה גם שאנחנו שני נהגי אמבולנס על אותם חניות(השני גר בנין ליד עם אותה מצוקת חניה)
        תודה רבה

        • חניה לאמבולנס
          יעקבי | 14/02/2017 13:17

          שוב שלום שלמה,
          קצת תמוה שיוצאים הביתה עם אמבולנס.
          אם אכן כך המצב ביישובכם מציע לפנות למחלקת תשתיות ולבקש סימון חניה מיוחד עם תמרור 439 (מחייב) המציין "חניה לאמבולנס בלבד"..

          • תודה רבה
            שלמה | 14/02/2017 13:59

            זה אכן מוזר אבל בעירנו היות וכל הנהגים הם מתנדבים אז אנחנו עושים משמרת ספסל בבית כך בכל נהג במשמרת חונה בעצם מתחת לביתו
            אני אנסה לפנות לעיריה ולראות אם הם יתקינו תמרור,בכל אופן תודה רבה על הייעוץ עזרת לי מאוד.