מחיקת תביעה ללא הוצאות

  • הוצאות משפט
    יוסי | 13/02/2017 17:28

    הגשתי לפני שבוע שתי בקשות למחוק שתי תביעות ש עו”ד שלי הגיש נגד מקומות עבודה שלא שילמו לי כל מה שמגיע לי

    לא היו דיונים

    היום קיבלתי החלטת בית המשפט לעבודה

    התביעה תימחק ללא צו להוצאות

    אותו דבר לתביעה השנייה

    השאלה שלי

    1-האם אני יכול להיות בטוח ש זהו הם לא יחייבו אותי לשלם הוצאות משפט גם בעתיד על התביעות שמחקתי ?

    2-מה אם הצד השני יבקש הוצאות משפט גם אחרי ש בית הדין לעבודה החליט התביעה תימחק ללא צו להוצאות ?

    אני קורא באינטרנט שיש אנישם שישלמו הוצאות משפט 20 או 50 אלף זה מפחיד אותי
    תודה

    • מחיקת תביעה ללא הוצאות
      עו"ד יפעת אילוק | 19/02/2017 14:26

      שלום רב,
      ככל והתביעה נמחקה ללא צו להוצאות, ולא ערערו על החלטה זו, אין סחבה לדאגה.

      בברכה,

      יפעת אילוק, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט

      הרכבת 58, תל אביב
      טל': 050-3363903; מייל: yifat@yilaw.co.il