האם ניתן לפתוח תיק הוצלפ על חלק מסכום פסק הדין?

  • האם ניתן לפתוח תיק הוצלפ על חלק מסכום פסק הדין?
    מיש | 13/02/2017 14:13

    שלום רב
    אני מחזיק בפסק דין כספי של כ-1,500,000 ש"ח נגד נתבע שכושר הפירעון שלו מוגבל מאוד לפי הידוע לי. בנוסף, סכום האגרה הנדרש אינו בגדר יכולותיי כרגע.
    האם יש מניעה לפתוח את התיק בשלב זה על, נניח, שליש מהסכום ולפעול לגבייתו ואח"כ, אם מסתבר למשל שעיקולים תפסו ויש מהיכן לגבות, לבקש הגדלת קרן ולהכניס את כל פסק הדין לתיק?
    תודה