מניעת פרסום בבית דין לעבודה

  • מניעת פרסום פסק דין - ערעור לבית הדין לעבודה
    עינב | 13/02/2017 04:04

    שלום,

    אני מערערת לבית הדין לעבודה על החלטה של ביטוח לאומי בתביעת נכות כללית. התביעה כוללת חוות דעת של שני פסיכיאטרים ושתי פסיכולוגיות, ואני לא רוצה שהדיון ו / או פסק הדין יתפרסמו בפומבי.

    אני מעוניינת לא רק בדיון בדלתיים סגורות ולא רק בהימנעות מפרסום פרטיי האישיים, אלא באיסור פרסום גורף על כל פרט בתיק ולמעשה על עצם קיומו של התיק. אחרת - אני שוקלת לוותר על הערעור.

    האם אפשרות כזאת בכלל קיימת, כשהרקע לבקשה הוא אבחנות רפואיות אישיות ומסמכים שמפרטים רקע רפואי, כלכלי וחברתי? ואם כן - מה הפרוצדורה לבקש זאת?

    תודה רבה מראש על העזרה

    • מניעת פרסום בבית דין לעבודה
      עו"ד יפעת אילוק | 13/02/2017 10:29

      עינב שלום,
      ניתן לפנות לבית הדין בבקשה על דיון בדלתיים סגורות ועל מניעת פרסום פרוטוקול הדיון.
      הואיל ובית הדין סדרי דין לעיתים מעט שונים מבתי משפט אחרים, מציעה שתפני את  שאלתך לפורום דיני עבודה.

      בברכה,

      יפעת אילוק, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט

      הרכבת 58, תל אביב
      טל': 050-3363903; מייל: yifat@yilaw.co.il

    • תשובה
      אזרח | 13/02/2017 14:52

      סביר מאוד להניח כי בית הדין יותיר לך כי ימנע פרסום פסק הדין לאור המידע הרגיש והרפואי המצוי בו. שימי לב, אף אם לא יימנע פרסום, סביר מאוד שביהד ימנע מפרסום השמות. בהצלחה ורפואה שלמה.