פציעת ילדה במלון

  • נפילה במלון
    ונסה גבסו | 07/02/2017 21:05

    ערב טוב

    התארחנו במלון ובאמצע הארוחה כשביתי בת ה 3 ביקשה ללכת לשירותים היינו צריכים לרדת איתה קומה. באחת הפעמים בדרך חזרה נפלה במדרגה ופתחה את הסנטר.
    הבחור קצין התורן שהגיע עם חבישה לא היה חובש מקצועי ורק הגיש לנו את העזרה ראשונה אבל לא ניגשנו לתפור מכיוון שהיתה שבת ולא ראינו צורך לחלל שבת על תפירה. בכל מקרה היינו אצל רופא עור שטען כי תישאר לה צלקת. בעלי היה עם חולצה מאוד יקרה ומכנסיים שהוכתמו בדם. כנל לגביי ולגבי הילדה.
    שלא לדבר על הכאבים שהיו לה וכו..
    האם יש כאן עילה לתבוע פיצויים? ואם כן מה הגובה?
    תודה

    • פציעת ילדה במלון
      עו"ד גיל קראוס | 08/02/2017 18:19

      ערב טוב,

      על מנת לתבוע את בית המלון, יש להוכיח כי קיימת רשלנות מצידו שגרמה או תרמה לתאונה.

      יש לבדוק את מהות המפגע - מדוע היא נפלה ? האם היה קיים במקום מפגע כלשהו ? האם המקום היה רטוב למשל ? האם יש צילומים של המפגע במקום ?

      אם הילדה נפלה ללא מפגע או רשלנות מצד המלון, אז לא ניתן לתבוע. לגבי הטיפול הרפואי, ניתן יהיה לתבוע רק אם יהיה אפשר להוכיח שהטיפול היה רשלני וגרם לה לנזק נוסף מעבר לזה שגרמה לה הנפילה.

      בכבוד רב,

      גיל קראוס, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין ופורום דיני ביטוח

      שדרות שאול המלך 8, בית אמות משפט, תל אביב
      טל':03-6766602; מייל: gil@eghert-kraus.co.il