חייב שירש ירושה במהלך פשיטת רגל

  • דיון בהכרזה של פש"ר ופסק דין
    א | 30/01/2017 21:03

       בקרוב  אמור  להתקיים   דיון  בהכרזה  של  חייב  , אשר  צו הכינוס  לגביו ניתן   עוד   בקיץ   2015 .
      האם בדיון  זה  ינתן  פסק  דין או  שרק  נשמעים  בו  טענות  הכונס  והחייב?  החייב ירש  ירושה  גדולה על פי צוואה אשר לגביה ניתן   לו  צו קיום.
        כיון  שהדיון  בדלתיים  פתוחות, במידה  ומתקבלות  בו החלטות , האם   הן  מתפרסמות לטובת הציבור  הרחב?  אם כן  היכן?

    • חייב שירש ירושה במהלך פשיטת רגל
      עו"ד עומר נירהוד | 04/02/2017 11:40

      מדובר בחייב לפי הרפורמה. טרם הדיון יגיש המנהל המיוחד את המלצותיו, כולל המלצות, ככל שהחייב עומד בתנאי התכנית, לתכנית תשלומים. בדיון תתקבל בדרך כלל החלטה בדבר ההפטר.
      החלטות לא אוטומטית מתפרסמות, אבל מאחר זה דיון בדלתים פתוחות ניתן להיות בדיון או לפנות למזכירות בית המשפט לקבל העתק שלהן.

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il

      • שאלה
        יוגב | 06/02/2017 21:08

        האם כל אדם שנכח בדיון של חייב ומעוניין לקבל לידיו את הפרטוקול של הדיון רשאי לקבלו? אם לא, מה כן ניתן לקבל במזכירות?

        • קבלת פרוטוקולי דיוני פשיטת רגל
          עו"ד עומר נירהוד | 11/02/2017 09:16

          כל אדם שיש לו עניין בתיק יכול לקבל את הפרוטוקול. גם מי שלא נכח בדיון.

          בברכה,

          עומר נירהוד, עו"ד
          מנהל פורום פשיטת רגל

          העצמאות 40, יהוד
          טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il