תשלום דמי פיגורים בהליך פשיטת רגל

  • פשיטת רגל
    רחל קריף | 06/02/2017 11:35

    בני הסתבך בחובות של 200 אלף שח למספר נושים לפני חצי שנה הוכרז כפושט רגל. קבע לו לשלםבחודש 2000 שקלים. ביקשנו בקשה להפחתת הסכוםכי קשה לשלם. נעננו בשלילה. בנתיים נצבר חוב של 12000 ועכשיו הוא נדרש לשלם את הפיגורים תוך חודש. שזה דבר בלתי אפשרי. הרי אדם שמצהיר עלפשיטת רגל מן הסתם קשה לו לשלם. מה אפשר לעשות כדי להמשיך הלאה בהליך? ולשלם פחות. או דישנם אופציות אחרות. אשמח למענה. החייב משתכר בחודש בערך 5 וחצי אלף שקל מזה צריך לשלם 2000 שקלים צותשלומיםועוד טרחת עו"  ד 1000 שח. האםזה נשמע הגיוני או הזוי לדעתכם?

    • תשלום דמי פיגורים בהליך פשיטת רגל
      עו"ד עומר נירהוד | 08/02/2017 12:02

      בשאלה אחרת פה מהיום אדם ושאל אם ניתן לגשת להליך בלי עורך דין - התשובה היא כמובן "כן", אבל זה בדיוק ההבדלים...
      ניתן לבקש מבית המשפט לפרוס את הפיגור לתשלומים.
      ואלפיים ש"ח זה תשלום גבוה למי שמרוויח 5500 - שווה לבדוק גם עניין זה.
      בהצלחה.

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il

    • כיצד לבקש הקטנת צו תשלומים פשיטת רגל
      עו"ד רותם זיגדון | 08/02/2017 12:10

      רחל שלום רב,

      במידה ונקבע צו תשלומים שקשה לשלמו, ניתן לבקש הקטנת צו התשלומים אפילו בדיעבד. לצורך כך יש לפרט את הנסיבות ולהסביר את כל הקשיים.

      צו התשלומים שנקבע נשמע לא סביר בהתחשב בסכום המשכורת החודשית של בנך אך קשה לחוות דעה מקצועית כשחסרים פרטי התיק.

      גשו לייעוץ אצל עו"ד כדי להימנע מביטול התיק.

      בברכה,

      רותם זיגדון, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטת רגל ופורום הוצאה לפועל

      כנרת 5, מגדל ב.ס.ר 3, בני ברק
      טל':03-5717000; מייל: zigdonrotem@gmail.com