מהי קבוצה לצורך תביעה ייצוגית?

  • תביעה ייצוגית כנגד חברת סלולר
    אלעד | 29/01/2017 19:06

    שלום רב,
    גיליתי באתרי אנטרנט כי יש עוד מס' אנשים שנגזלו באותה שיטה ע"י חברת הסלולר,האם עצם זה שיש מס' אנשים נוספים שנפגעו כמוני  יכול להוות סיכוי לתביעה ייצוגית?גם כאשר מדובר ב3 אנשים בלבד ?
    תודה מראש

    • מהי קבוצה לצורך תביעה ייצוגית?
      עו"ד עמירם טפירו | 05/02/2017 14:34

      אלעד שלום,

      לצורך הגשת תביעה ייצוגית מעבר לקיומה של עילת תביעה, נדרש גם להוכיח קיומה של קבוצה.

      ככל שאיתרת מקרים נוספים בהם פעלו בדומה לעניינך, יכול שמדובר בראיה לכך, שההתנהלות המתוארת הינה רוחבית ולפיכך מתאימה לבירור כתביעה ייצוגית.

      יחד עם זאת, יש לבחון כל מקרה לגופו, כך שאין תשובה חד משמעית ביחס לכל מקרה ומקרה שכזה.

      בברכה,

      עמירם טפירו, עו"ד
      מנהל פורום תביעות ייצוגיות

      דרך מנחם בגין 7, רמת גן
      טל': 03-5243223; מייל: amiram@tab-law.co.il