הפטר על דוחות חניה וקנסות מנהליים

  • הפטר וקנסות מנהלים
    קארין | 27/01/2017 16:49

    שלום רב,
    לפני כחודשים קיבלתי הפטר מלא מחובותי שנבעו מהסתבכות כלכלית של עסק, הייתי בהליך כ-7 שנים.
    לפני כשבוע התגלה לי שיש לי חובות על שמי קנסות מנהלים בגין אותו עסק על סך 188000 שח לעיריית תל אביב ( בגין שעת לילנ מאוחרת) .
    מה ניתן לעשות? איך מצפים שאפתח דף חדש עם חובות שכאלה ? ( הנני חד הורית +1) .
    לתשובתך אודה

    • הפטר על דוחות חניה וקנסות מנהליים
      עו"ד עומר נירהוד | 28/01/2017 23:09

      קארין שלום,
      לצערי אני לא איש בשורות עבורך. בשנת 2012 הבהיר כבוד נשיא בית המשפט העליון, במסגרת ערעור (ע"א 5735/09) כי הפטר לא יחול על חובות מנהליים, שהינם חלק מהאכיפה במסגרת הדין הפלילי, וזאת על מנת שבדין הפלילי האכיפה תהא שווה (כך גם על דוחות חניה).
      הצעתי אליך להיכנס למשא ומתן עם עיריית תל אביב, ולנסות להגיע לפתרון שיאפשר לך לסיים גם פרשה זו. עצתי כי תעזרי בעניין בעו"ד שמתמצא בהליכים מול עירית תל אביב ומכיר את הנפשות הפועלות.
      בהצלחה

      בברכה,

      עומר נירהוד, עו"ד
      מנהל פורום פשיטת רגל

      העצמאות 40, יהוד
      טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il

      • המלצה לעוד בנושא
        קארין | 29/01/2017 15:51

        היי עומר
        תודה על התשובה,
        יש לך המלצה ? אתה מטפל בזה ?

        • טיפול בקנסות מינהליים ודוחות
          עו"ד עומר נירהוד | 04/02/2017 11:53

          כן, משרדי מטפל בנושאים אלו.

          בברכה,

          עומר נירהוד, עו"ד
          מנהל פורום פשיטת רגל

          העצמאות 40, יהוד
          טל': 03-5366635; מייל: pashar@sba-law.co.il