ניאה שאת זקוקה נואשות לאסטרטגיה

  • גירושים
    ורד | 29/01/2017 08:57

    היי..אני ובן זוגי בהליך גירושים כבר שנה . ולנו 4 ילדים . תביעת הגירושים נפתחה על ידי בן הזוג בטענה שאנחנו לא מסתדרים . אני במקביל הגשתי תביעת כתובה . המון שנים סבלתי מאלימות מילולית וצעקות . היינו כבר בשלושה דיונים בבית הדין ובכל פעם שמגיעים לדיון בן הזוג מבקש בדיון שלום בית והוא נשלח על ידי הדיין לקחת טיפול פרטני וזוגי אבל דבר לא עם נעשה כי אין באמת כוונה לשלום בית . הדיינים הבינו כי מדובר במשיכת זמן או כטקטיקה בגלל תביעתי לכתובה . בדיון האחרון בן הזוג הגיע עם עורך דין חדש, שוב בקשה לשלום בית וכהוכחה אמר העורך דין כי הוא יבטל את תביעת הגירושים. למחרת בוטלה תביעת הגירושים אבל שלום בית לא בכיוון מצידו וגם לא טיפולים . תביעת הכתובה שלי נשארה פתוחה . ויש לי כמה שאלות : מה אומר ביטול תביעת הגירושים מבחינתי ? מה הסיכויים שלי עכשיו לזכות בכתובה ? איך אני ממשיכה מכאן ? מה לעשות עכשיו.?..כי שלום בית אין ותביעת גירושים אין..והוא מתכוון בשבוע הבא לעזוב את הבית .... האם עזיבתו את הבית תעזור לי בבית הדין הרבני מבחינת המשך תהליך תביעת הכתובה ? נא ייעוצך הדחוף ביותר... אציין כי יש לי עורכת דין אבל תשובותיה לא מספקות ולכן חשוב לי ייעוץ נוסף... תודה

    שאלה נוספת ...אם יפתח בעתיד שוב תביעת גירושין האם יוכל לכרוך עניינים אחרים כמו מזונות ומשמורת למרות שמטופלים כבר בבית המשפט לענייני משפחה ?
    תודה

    • ניאה שאת זקוקה נואשות לאסטרטגיה
      טו"ר יצחק עמרני | 29/01/2017 19:32

      שלום ורד,

      ניראה שאת צריכה לגבש אסטרטגיה ברורה להליך המשפטי.
      אם את מעוניינת בגירושין את צריכה לבסס זאת ע"פ עילות גירושין. זה שהבעל טוען שלום בית זה לא מבטל עילות גירושין כנגדו, השאלה האם קיימים לך עילות כאלו?

      בברכה,

      יצחק עמרני, עו"ד וטו"ר
      מנהל פורום בתי דין רבניים

      ז'בוטינסקי 2, בני ברק
      נייד: 052-7144569; מייל: izchke@gmail.com