מענה

  • הצגת מסמכים בדיון הוכחות
    תומר | 18/01/2017 22:15

    האם לאחר שניתן צו גילוי מסמכים הדדי בדיון מוקדם ניתן להציג בדיון הוכחות מסמך שלא הצגתי עד כה?
    האם זה תלוי אם המסמך הזה נדרש על ידי הצג השני או לא?

    • מענה
      מתמחה | 19/01/2017 20:58

      ספק רב. מאחר והיה גילוי מסכמים הדדי, היה עליך לפרוש את כלל ראיותך בפני הצד השני. מה הסיבה שלא הצגת את המסמך המסוים ?

      • מהסיבה שלא הייתי בטוח אם יהיה בו צורך  לת
        תומר | 20/01/2017 23:28

        • מסמכים חדשים
          יצחק גור | 22/01/2017 10:34

          אם בתצהירים של החברה  התברר שצרפו מסמכים מזויפים, ושקרים נוספים שניתן להוכיח בוודאות רק בצרוף מסמכים חדשים שלא צורפו בגילוי מסמכים, כי לא חשבנו בכלל שירדו לרמה כזו של זיוף ושקר, האם אז כן ניתן לצרף?? או ניתן להראות לשופט בזמן החקירה שלהם???

          • צירוף מסמכים חדשים
            עו"ד לילך אקרמן | 22/01/2017 14:24

            שלום רב
            ראשית יש לבחון האם אתה מיוצג או לא וכן האם הוסבר לך מה המשמעות של הליך גילוי המסמכים. ככל ואתה לא מיוצג היד קלה יותר בעניין זה.
            במסגרת הליך גילוי המסמכים היה עליך להציג את כל המסמכים שרלוונטיים לתביעה ולכן ככל ומסמך זה היה בידך יהיה עליך להסביר מדוע לא הצגת אותו
            ככל ויש לך הסבר מניח את הדעת לכך שהוא לא היה רלוונטי וכעת לאחר קבלת תגובתם הוא נהיה רלוונטי אז ייתכן וניתן להוסיפו. בנוסף לעתים על מנת לעמת עד עם טענה שלו ניתן לצרף מסמכים או להציג לו מסמכים יש לבחון לעומק על מנת לענות וכן להכיר את המסמכים וכתבי הטענות

            בברכה,

            לילך אקרמן, עו"ד

            מנהלת פורום דיני עבודה

            העמק 52, כפר יונה
            טל': 8833030 -077; מייל: lilachakerman@netvision.net.il