נכות כתוצאה מתאונת עבודה

  • תביעת נזיקין כתוצאה מתאונת עבודה- פוסט טרואמה
    יצחק גור | 19/01/2017 15:33

    האם יש תקדים לתביעת נזיקין של עובד נגד מעביד ( גיל58) כתוצאה מתאונת עבודה שגם אושרה על ידי הבטוח הלאומי כפוסט טראומה,ו 40% נכות נפשית צמיתה , בנוסף לאישורי מומחה לאי כושר עבודה מלא של 100% , תאונת העבודה נעשתה כתוצאה מרשלנות של המעביד, הכוונה בגדול לתבוע אובדן הכנסות  עתידיות לפחות עד הפנסיה.

    • נכות כתוצאה מתאונת עבודה
      עו"ד תומר ששון | 20/01/2017 15:12

      כמובן שאם נגרמה לך נכות כתוצאה מתאונת עבודה, כאשר הייתה רשלנות של המעביד, הדבר מקים לך עילת תביעה נזיקית נגד המעביד ומבטחו, בגדרה תוכל לתבוע בין היתר גם הפסד השתכרות עתידי. לעניין התקדים, ישנן תביעות רבות המתנהלות נגד המעביד בגין תאונות בעבודה, ואין מדובר בתקדים.

      אשמח לסייע ולעמוד לרשותך בכל שאלה.
      בברכה,

      תומר ששון, עו"ד
      מנהל פורום דיני נזיקין

      שלומציון המלכה 18, ירושלים
      טל': 050-7947421; מייל: tomer3630@walla.com

      • בקשר לתשובה???
        יצחק גור | 22/01/2017 10:12

        תודה עבור התשובה, אני  מבין שאין כמעט פסיקות לטובת העובדים בתחום הזה, כי השופטים חוששים מתקדימים אינסופיים שכל עובד יוכל לתבוע את המעביד שלו  נזיקין  כמעט על כל דבר

        • יצחק שלום
          עו"ד יעל טוויג | 22/01/2017 11:53

          ישנן פסיקות רבות נגד מעבידים ולטובת עובדים.

          בברכה,

          יעל טוויג, עו"ד
          מנהלת פורום דיני נזיקין

          חשמונאים 100, תל אביב
          טל': 03-5622410; מייל: yaeltwig@gmail.com

    • תביעה כנגד מעביד
      עו"ד יעל טוויג | 22/01/2017 11:52

      יצחק שלום,
      תביעות רשלנות כנגד מעביד מוגשות כדבר שבשגרה בבתי משפט, בטח ובטח באם מדובר בנכות משמעותית כמצויין על ידך. במסגרת התביעה, טוענים להפסדי שכר + הפסדי פנסיה, עזרה וכל הוצאה אחרת הנגרמת בגין הנכות שנותרה.

      בברכה,

      יעל טוויג, עו"ד
      מנהלת פורום דיני נזיקין

      חשמונאים 100, תל אביב
      טל': 03-5622410; מייל: yaeltwig@gmail.com