הכוונה שלי "נוכחתי לדעת"

  • האם אפשר לערער על החלטת רשם ההוצאה לפועל
    אני | 19/01/2017 12:41

    שלום רב,
    אני מצטערת זאני שואלת כל כך הרבה שאלות, אבל אני לא שקטה אודה לכם על תגובה.
    כאמור על בהליך הפטר והרשם הטיל עיקול על כספי ביטוח לאומי, לא של הבנק אלא ישירות על ביטוח לאומי.
    אני נכה מתקיימת מקצבת נכות, האם זה ייתכן?

    השאלה שלי;
    לאחר שהתווכחתי לדעת איזה סוג רשם זה שמטיל עיקול על אמצעי המחיה היחידי של נכה, אני לא מאמינה שהוא יתן לי הפטר.

    האם לאחר מכן אני אוכל לערער, במידה ולא אקבל הפטר?
    תודה.

    • הכוונה שלי "נוכחתי לדעת"  לת
      אני | 19/01/2017 12:43

    • כן אפשר
      עו"ד ג'ריר נאסר | 19/01/2017 13:09

      ניתן לערער על החלטה רשם ההוצאה לפועל לבית המשפט השלום שבאזור שיפוט לשכת ההוצאה לפועל.

      הערעור יוגש תוך 20 ימים.

      עדיף לפנות לרשם בבקשה מפורטת ונתמכת בתצהיר ממך במסגרתה לפרט את הטיעונים שלך בין היתר שמדובר בכספים שאת מקבלת מקצבת הנכות שלך ומהווה מקור מחייך היחיד.

      • "דלתיים סגורות"
        אני | 19/01/2017 16:39

        שלום רב,
        ראיתי כאן באחד מההודעות תגובה על דיון בדלתיים סגורות.

        יש לי מסמכים רפואיים גם מפסיכיאטר ועוד מסמכים מעובדים סוציאליים.
        האם אני יכולה לבקש שהדיון לא יהיה בנוכחות קהל?
        איזה בקשה אני אמורה להגיש?

        תודה רבה רבה.

    • הפטר בהוצאה לפועל
      עו"ד ענבל שטרן-טל | 24/01/2017 10:15

      שלום וברכה,

      אני מציעה ללכת צעד צעד,  וודאי שצירפת את כל המסמכים המסייעים בהוכחת מצבך הכלכלי והאישי והמתיני להחלטת רשם. ככל שלא תסכימי עם החלטתו, תוכלי לערער על כך לבית משפט השלום בתוך 20 ימים.

      בברכה,

      ענבל שטרן טל, עו"ד
      מנהלת פורום הוצאה לפועל

      החיטה 17/2, זכרון יעקב
      טל': 04-8328587; מייל: inbaltallaw@gmail.com