לדוח שקיבלת אין קשר לתקנות התעבורה אלא

  • מעבר לחצר בקטנוע דרך גינה ציבורית
    ניב צוויק | 16/01/2017 13:31

    שלום
    אני גר בבניין ויש לנו חצר בבית שכדי להיכנס לחצר כדי להחנות את האופנוע בלילה אני צריך לעבור דרך גינה ציבורית
    השבוע תפס אותי פקח ונתן לי דוח 475 שקל על זה שאני עם קטנוע בגינה ציבורית שיש תמרור אין כניסה לכלי רכב פרט למכבי אש
    כל הטענות שאני גר פה ואני מחנה את הקטנוע בחצר לא הועילו
    הוא אמר לי תגיש ערעור
    אני משום מה זוכר שכשלמדתי תיאוריה ראיתי שכן מותר לעבור במדרכה או גן אם זו הדרך היחידה להחנות בבית או משהו דומה
    הייתי שמח אם תתנו לי איזו תקנה כדי שאני יוכל להוסיף לערעור על זה שאני גר שם
    תודה רבה על הכל

    • לדוח שקיבלת אין קשר לתקנות התעבורה אלא
      חיים | 16/01/2017 14:05

      לחוק עזר עירוני - שמירה על הניקיון
      נסה לערער אצל לשכת היועץ המשפטי של העירייה, הסבר להם את המצב והמקום