רכישת דומיין

  • זכויות יוצרים בנוגע לשם דומיין
    אורי | 08/01/2017 20:38

    היי. מספר שאלות בנוגע לרכישת דומיין:
    לפני שאני רוכש דומיין, אני רוצה לוודא שהוא לא מוגן בזכויות יוצרים.1. האם באמת יש צורך לבדוק? דומיין יכול להיות מוגן בזכויות יוצרים?2. כרגע אני בודק דרך רשם החברות. אם כתוב "מחוקה" אז אפשרי? 3. במידה ואני לא מוצא מידע דרך רשם החברות(אני פשוט מקליד את שם הדומיין בלי הסיומת), אז אין בעיה להשתמש?

    תודה!

    • רכישת דומיין
      עו"ד אפי אהרונוב | 10/01/2017 23:37

      אורי שלום,

      יש לבדוק אם קיים סימן מסחר במאגרי רישום סימני המסחר. מעבר לכך בנסיבות מסוימות גם בהיעדר רישום עלולה להיות חשיפה מצד דיני גניבת העין ו/או הליך של בקשה להעברת הבעלות בדומיין ולכן כדאי לערוך בדיקה מקיפה לפני שנכנסים להוצאות ומתכננים תוכניות.

      בברכה,

      אפי אהרונוב, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      מיקוניס 3, תל-אביב
      טל':077-9620231; מייל: info@ea-law.co.il