קביעת זכויות

  • אפילו ס"מ במושע מזכה את בעל הנכס
    אביחי | 14/12/2016 09:51

    השאלה איך מיישמים את החלטת בית המשפט הבאה על תמ"א 38/2 כאשר יש לך יתר מהשכן במושע ?. מה קורה כש יזמים לא מודעים לכך. וצריך שהסרבן יוציא מכיסו ליידע את היזם !!!.

    "על פי ההחלטה, לצורך פירוק השיתוף אין להתחשב בזכויות שמחוץ לתקנון ובעת פירוק השיתוף תחושב התמורה אותה יהיו זכאים בעלי הדירות לקבל אך ורק בהתחשב בחלק היחסי שלהם במקרקעין כפי שהם בנסח הרישום, ובהתחשב בזכויות שקיימות מכוח התקנון המוסכם, ככל שקיימות."... האם המפקח יידע להעריך את הנכס של הסרבן , במקרה זה?.בברכה

    • קביעת זכויות
      עו"ד אילן הלוי | 15/12/2016 13:40

      אביחי שלום!

      לשאלתך - המפקחים הם למעשה שופטים לכל דבר, אנשי מקצוע הבקיאים בחוקים הרלבנטיים ובפסיקות והם ידעו לעשות כל דבר שנדרש.

      אני רק מזכיר כי בפרויקט תמא 38 לא תמיד ניתן לתת לכל בעל דירה בדיוק לפי חלקו ברכוש המשותף (ולא בכל מצב גם צריך לנהוג כך).

      בברכה,

      אילן הלוי, עו"ד
      מנהל פורום תמ"א 38

      שד' שאול המלך 8, ת"א
      נייד: 050-5752517; מייל: ilan.halevi@gmail.com