מענה

  • קבלת פיצויי פיטורים
    cohen | 10/12/2016 03:02

    אני נמצא בהליכי פשיטת רגל לאחר שנקבעה לי תוכנית פרעון ומידי חודש אני משלם את צו התשלומים בתוכנית הפרעון לא נכללו פיצויי הפיטורים וכן אני לא צריך להגיש דוחות אני עובד כשנה וחצי במקום העבודה הנוכחי ועומדים לפטר אותי ומגיע לי פיצויי פיטורים בסך כ 8000 שקל , נקבע בתוכנית הפרעון שעלי לשלם 72,000 שקל ולאחר מכן אקבל הפטר , השאלה שלי האם יתנו לי את פיצויי הפיטורים או שיבקשו לקחת לי את הכסף ואם יקחו האם זה נכנס לקופת פשיטת הרגל וזה יקטין את סכום ה 72000 שקל שנקבע שעלי לשלם או שזה יהיה בנוסף לסכום שנקבע בתוכנית הפרעון ובעצם לא יקטין את הסכום שעלי לשלם כדי לקבל את ההפטר המיוחל ?

    • מענה
      אזרח | 10/12/2016 18:39

      שלום,
      מבלי לעיין בכלל המסמכים, ועל פי המידע לעיל בלבד, נראה שסיכוי גבוה שייקחו את סכום זה לתוך קופת פשיטת הרגל וזה יהיה חלק מסכום 72,000 ש"ח. לאחר ההפטר אתה עשוי להתחיל חיים חדשים.
      בהצלחה ושבוע טוב.