כיצד לאתר עד לאירוע ?

  • איתור עד
    חיים | 07/12/2016 15:59

    הרקע לשאלה:
    לפני כ-11 חודשים, בוצעה כנגדי עבירה ע"י גורם מטפל במרפאתו, באותה העת היה במרפאה אדם נוסף שהיה עד לכך. העד סימס למטפל  בעת בה היינו במרפאה, בנוסף אני משערת שהמטפל זימן את אותו אדם (את העד) טלפונית בסמוך לפני המועד המדובר.

    השאלה היא:
    היות והמטפל אומר שהוא "לא זוכר" מי האדם הנוסף שהיה במרפאה.
    האם ניתן על יסוד היום והשעה בהם הייתי במרפאה, ועל יסוד  תנועות אס אמ אס וטלפונים מניידו של המטפל, לאתר את העד שגם היה נוכח באותה העת במרפאה???  מה סדר גודל של כזו עבודה מבחינת עלות

    • כיצד לאתר עד לאירוע ?
      שמשון ג, משרד חקירות | 08/12/2016 08:11

      שלום רב,

      קיימות מספר אפשרויות ובהן:

      1.  סריקת מצלמות האבטחה במקום ו/או בסמוך אם ישנן כאלו, התחקות אחר האנשים שביקרו במקום וזיהוי העד.
      2. קבלת פלט סלולארי של המטפל. במקרה זה יש לפעול לקבלת צו שופט שיורה לחברת הטלפוניה למסור את המידע.
      3. קבלת מידע על האירוע והנסיבות ובחינת דרכי חקירה נוספות.

      לגבי עלויות, יש צורך בפגישה פרטנית במשרד חקירות על מנת לבחון דרכי פעולה ולאמוד את המחירים.

      בברכה,

      שמשון גולדנברג, שמשון ג שרותי חקירות
      מנהל פורום חקירות פרטיות

      סניף ראשי: קרית אתא (פעילות בפריסה ארצית)
      טל': 04-8444492; מייל: info@shimigold.com

      • בהמשך לתשובתך
        חיים | 08/12/2016 12:39

        האם קבלת פלט הסוללוארי מחייב עירוב המשטרה או שיש דרך לעשות זאת ללא המשטרה, קרי באופן פרטי?

        • קבלת פלט מחברת הטלפוניה.
          שמשון ג, משרד חקירות | 08/12/2016 15:02

          שלום רב,

          קבלת פלט מחברת הטלפוניה מחייב להציג בפניהם צו שופט.

          הדרך הנכונה היא להגיש תלונה במשטרה והם אלו שיפנו לבית המשפט.
          דרך אחרת היא שתפתח אתה תביעה בבית המשפט ובקשה לקבלת צו.

          בברכה,

          שמשון גולדנברג, שמשון ג שרותי חקירות
          מנהל פורום חקירות פרטיות

          סניף ראשי: קרית אתא (פעילות בפריסה ארצית)
          טל': 04-8444492; מייל: info@shimigold.com