ערבון על ערעור.

  • אי תשלום
    טל | 05/12/2016 19:49

    האם אפשר לערער על תיק ערעור או בר"ע שנסגר או נדחה בעילה של אי תשלום ערבון ומי נותן את ההחלטה? האם אפשר להתקזז כשהכל כרוך ברבני במקום לשלם ערבון? האם על כל תיק בר"ע או ערעור מבקשים ערבון וכמה?

    • ערבון על ערעור.
      טו"ר יצחק עמרני | 06/12/2016 12:08

      1. לא על כל בר"ע מבקשים ערבון. תלוי מאוד על מה הבר"ע וכמה היא מוצדקת והאם הדיינים השתכנעו שיש בבר"ע עניין.

      2. א"א לערער על החלטה לסגור את תיק הערעור בשל אי הפקדת עירבון.

      בברכה,

      יצחק עמרני, עו"ד טו"ר
      מנהל פורום בתי דין רבניים

      ז'בוטינסקי 2, בני ברק
      נייד: 052-7144569; מייל: izchke@gmail.com

      • שאלות נוספות
        חן | 06/12/2016 14:00

        האם על תיק ערור מבקשים ערבון? האם יש אפשרות  קיזוז במקום ערבון כשכל התיק הרכושי בבתי הדין הרבני?

        • מה הכוונה קיזוז?
          טו"ר יצחק עמרני | 06/12/2016 15:35

          בעיקרון את צריך להפקיד כסף חי בקופת ביה"ד. במידה ויש לך נכס ואתה מעוניין לשעבד את חלקך כתחליף, עליך להגיש בקשה לביה"ד בעניין.

          בברכה,

          יצחק עמרני, עו"ד וטו"ר
          מנהל פורום בתי דין רבניים

          ז'בוטינסקי 2, בני ברק
          נייד: 052-7144569; מייל: izchke@gmail.com

          • קיזוז
            חן | 06/12/2016 16:43

            הכוונה שבאקטואריה ומהחלטות האזורי יש לי גם חצי דירה וגם מגיעים לי כספים וגם חלק בפנסיה אבל כל אלה לא שוחררו עדיין כשהצד השני משך חלק מהכספים למפרע אז למה צריך ערבון כשיש ממה להתקזז?

            • זה לא נקרא קיזוז. אבל
              טו"ר יצחק עמרני | 10/12/2016 19:11

              את יכולה לבקש שחלק מהנכסים יהיו ערבון ויוטל עליהם עיקול.
              קיזוז נחשב במקרה שהוא חייב לך הוצאות משפט בתיק אחר..

              בברכה,

              יצחק עמרני, עו"ד וטו"ר
              מנהל פורום בתי דין רבניים

              ז'בוטינסקי 2, בני ברק
              נייד: 052-7144569; מייל: izchke@gmail.com