למה לא מ - 62?

  • הגשת עתירה מנהלית
    דני | 27/11/2016 15:26

    הבנתי שמתגבשת קבוצה להגשת עתירה לכל מקבלי ציון 63-64. אם אפשר לדעת איזה משרד עו"ד מטפל בזה אשמח.

    תודה

    • למה לא מ - 62?
      NoName | 27/11/2016 19:36

      מה עילת העתירה?
      למה רק מי שקיבל 64 - 63?
      אם תתקבל עתירה זו, יעתרו אלו שקיבלו 61-62 וכך הלאה.

      שוב תקבלו הוצאות משפט.

      • חוצפן
        דני | 27/11/2016 23:06

        בטח עברת אז אתה מרגיש על גג העולם... חתיכת פח אשפה. במבחן הזה גם מ 40 היה צריך להעביר אנשים. שמעתי מתלוננים פה על הרמה במכללות. לא מתאים לך אדון אפי תפעל לסגירת המכללות.אבל לקחת 120000 לתואר ועוד להגיד לא רמה זו נבזות

        • שאלתי שאלה ענינית, מה העילה?
          NoName | 28/11/2016 11:10

          ענית כמו ערס מהרחוב. מוכיח שאתה לא צריך להיות עורך דין.

          • לעיונך
            NoName | 28/11/2016 11:18

            http://www.lawjob.co.il/202586/%D7%A0%D7%A1%D7%99%D7%95%D7%9F1-1

            http://m.ynet.co.il/Articles/4838126

    • אל NoName
      ענת | 28/11/2016 12:40

      אני רואה שאתה מופיע כל פעם בשם אחר.
      תגיד, אין לך מה לעשות בחיים? משעמם לך!!
      למה אתה כאן בפורום הזה בכלל?!
      רואים שאין לך מה לעשות בחיים, כנראה אף אחד לא מקבל אותך לעבודה!!! צודקים, איך אפשר?!
      לך תחפש עבודה במקום לשבת על הפורום!

      • לא מופיע בשם אחר. שאלה אחת שאלתי.
        NoName | 28/11/2016 13:51

        תנו תשובה מספקת, שגם בית המשפט יקבל אותה ותהיו עורכי דין.

        אולי כולכם זה אותו אדם בשמות אחרים.

        בכל מקרה בהצלחה לכם עם העתירה.
        אשמח אם תשלחו לינק לעתירה שהתקבלה.

        לי נראה שכל מטרת העתירות זה לעשות כסף על גבם של מתמחים שנאחזים בכל שבב של תקווה.

        בהצלחה

        • שוב אל NoName
          ענת | 29/11/2016 11:42

          שוב אני אומרת לך, אתה משועמם, לך תחפש מסגרת אחרת שבה תוכל למלא את זמנך!

          • שוב לענת
            NoName | 29/11/2016 19:27

            הפורום הינו פורום פתוח, וזכותי להיות פה.
            לא ענינך מה אני עושה פה ומה אני עושה בחיים.
            קשה לך לקבל דעות ושאלות שלא תואמות את תפיסתך.
            כנראה שאת לא באמת יודעת מה העילה ולכן מתחמקת מהשאלה.

            אז שוב, מה העילה?

            ואתה משועמם, אין לך מה לעשות בחיים, אתה מובטל, אף אחד לא יקבל אותך לעבודה הן לא תגובות רציניות.

    • ד״ש לאיתי מלך הפורום  לת
      ענת | 28/11/2016 12:46