פשיטת רגל - עוסק פטור

  • פשיטת רגל ועוסק פטור
    מג'ד | 02/11/2016 09:31

    אני עוסק פטור מזה 15 שנים ונקלעתי לקשיים כספיים ונאלצתי לעשות פשיטת רגל.
    קיבלתי צו כינוס בחודש 9, ולפני כמה ימים קיבלתי הודעה מהביטוח לאומי שהם קיבלו צו הכינוס ואני צריך לפנות אליהם כי יש שינוי בסטאטוס שלי.
    האם אסור לעוסק פטור לעשות פשיטת רגל ?
    ומה אני צריך לעשות בביטוח לאומי ?

    • פשיטת רגל - עוסק פטור
      מנור פרנקל- עו"ד | 03/11/2016 10:49

      מותר לכל אזרח לפשוט רגל ובתנאי שחובותיו נוצרו בתום לב. הענין בביטוח לאומי הוא פרוצדורלי בלבד, אין לך מה לחשוש, תפנה אליהם והם כבר ינחו אותך. בהצלחה!

      מנור פרנקל, עו״ד

      רחוב אורט 18 בניין סי פורט. אשדוד