פעולות לאחר צו כינוס

  • כיצד לפועל לאחר קבלת צו כינוס?
    דניאל | 25/10/2016 23:43

    קיבלתי צו כינוס בחודש אוגוסט, קיבלתי צו תשלומים על סך 400 ש"ח.
    עדיין לא קיבלתי שום מסמכים או דוחות שאליי להגיש. האם אליי לפנות לכונס? או לחכות שיפנו אליי?
    אציין שאני התחלתי לשלם את צו תשלומים.

    • פעולות לאחר צו כינוס
      עו"ד רותם זיגדון | 26/10/2016 16:33

      שלום דניאל,
      מצוין שהתחלת לשלם.
      לאחר קבלת צו הכינוס, יש לשלם את צו התשלומים שנקבע בכל חודש בבנק מזרחי.
      בנוסף, יש להגיש בכל חודשיים דו"ח של הוצאות והכנסות בצירוף קבלות ותלושי שכר.

      רצוי להכין את הדו"ח בליווי עו"ד כדי שיהיה ערוך כראוי. בסופו של דבר, צו התשלומים נקבע בהתאם להוצאות וההכנסות ובתסקיר של המנהל המיוחד ישנה גם התייחסות לדו"חות שהוגשו. בסופו של דבר הכל משפיע על תכנית הפירעון ועל ההפטר.

      שים לב שיש גם לשלוח מכתבים לכל הנושים שלך עם הנוסח של הכנ"ר ולהודיעם על צו כינוס (דואר רשום עם אישור מסירה).

      המון הצלחה

      בברכה,

      רותם זיגדון, עו"ד
      מנהלת פורום פשיטת רגל ופורום הוצאה לפועל

      כנרת 5, מגדל ב.ס.ר 3, בני ברק
      טל':03-5717000; מייל: zigdonrotem@gmail.com