תקיפה

  • התקפה
    מיכאל | 21/10/2016 22:16

    שלום רב, בחדר מדרגות התפתח סכסוך איתי אני (בן 22) ועם מישהו מבוגר והיה הרבה החלפות מיליםוהבן אדם גדול ממני בדיי הרבה לכן כל פעם שאין לו מה לומר (כמעט כל 5 שניות) התקרב אלי בצורה אגרסיבית במיוחד עם כוונות להביא מכות ברורות לחלוטין.אני נעמדתי במקום בלי לזוז שיראה שאני לא מפחד וזה גרם לו להפסיק אחרי 10 פעם שהוא עשה את זה אבל היתה סכנה ממשית מאוד הוא גדול ממש אני מאמין מכה אחת תעשה נזק גדול מאוד והוא באמת עמד לעשות את זה הוא קילל אותי בצעקות חזקות מאוד קרוב לפנים ואם הייתי מתפרע עליו יותר הוא היה מכה, עכשיו אני בזעם לא מהעולם הזה על הבן אדם זה ואני רוצה לדפוק אותו הכי קיצוני שרק אפשר לדמיין ובצדק לחלוטין, אישתו הייתה ליד שגם קיללה על הדרך והיא ראתה שהוא בא באגרסיביות מטורפת היא יכולה לשמש כעדה היה מקרה בדיוק כזה לפני חודש והזמנתי שוטרים אחרי שיחה של שעתיים החלטתי שאני יביא לו צאנס כי הוא התנצל (החלטה שגויה לחלוטין) ולא להגיש תלונה וגם שם היה כוונה להתקפה ברורה ומסוכנת מאוד הוא בא להרים את היד והפסקתי לקלל אז הוא עצר.הוא פגע בכבודי וכמעט גרם לנזק גדול או אפילו למוות ולרגע זה אני רוצה להגיש תלונה שמחר אני הולך לחקירה אני מאמין ולתבוע אותו ומחפש עוד רעיונות, מה אני יכול לומר ומה להדגיש בחקירה? איך להתנהג? כל טיפ בכל נושא שנאמר יתקבל בברכה, תודה ענקית הנושא מאוד קרוב לליבי.

    • תקיפה
      עו"ד אלי לוטן | 25/10/2016 21:03

      מכאל שלום,
      הפורום כאן אינו מתאים ליעוץ כזה.
      אם הותקפת - פנה למשטרה. מעבר לכך - שכור שרותיו של עו"ד שייצג אותך ויפעל בשמך...

      בברכה,

      אלי לוטן, עו"ד
      מנהל פורום עורכי דין

      ז'בוטינסקי 33, רמת גן
      טל': 03-6125353; מייל: ely@lotan-law.com