את יכולה לפרט את הנסיבות מעט יותר

  • קבלת דבר בתחבולה על ידי "בן משפחה"
    מרגלית | 29/09/2016 00:45

    שלום!
    אביה של בתי, שלא בקשר איתנו ולא מכיר בילדה מאז נולדה ,פתאום הופיע בחיינו ,התחזה למי שיש לו כוונות טובות, ואף הציע לי לחזור אליו כאשר הוא מספר שהוא פנוי לא נמצא בשום קשר( הוא גרוש פעמיים)
    בנוסף הבטיח לי אם אחזור אליו, שיעזור לי בסגירת חוב מסוים.
    אני הסכמתי. למחרת כבר גיליתי בטלפון הנייד שלו התכתבות עם איזו אישה ,לי הסביר שהם אך ורק ידידים, שם מציע לה נישואים...ומנהל שיחות אינטימיות ביותר. בנוסף ,התגלה ,שיש לו אישה ( ככל הנראה ,מוכרת בציבור, עמה הוא חי כשנתיים ,
    כעבור כמה מפגשים ביני לבינו , ולפנו שהוא חזר לאותה גברת ,הוא הודיע לי שהוא החליט שנשאר " ידידים" על מנת להיות איתי " ביחסים טובים" ....., למותר לספר את כל ההשפלה ועלבון שהרגשתי. אני רוצה לדעת, אם אתבע אותו בגין קבלת דבר במרמה/תחבולה , האם עליי להגיש תביעה בבית משפט לענייני משפחה ? הרי מדובר בבן משפחה ,או בית משפט רגיל?

    • את יכולה לפרט את הנסיבות מעט יותר
      עו"ד אמיר זבולון | 12/10/2016 20:51

      ציינת שבכוונתך לתבוע אותו בגין קבלת דבר במרמה. המדובר בעבירה פלילית אשר בגינה יש להגיש תלונה במשטרה. כמו כן, לא הצלחתי להבין משאלתך במה המדובר.
      את יכולה לפרט מעט יותר.

      בברכה,

      אמיר זבולון, עורך דין ומגשר
      מנהל פורום דיני משפחה

      רחוב דיזינגוף 130, תל אביב
      טלפון: 03-7365050; מייל amir@azlaw.co.il

      • הסברתי ש...
        מרגלית | 13/10/2016 13:56

        הסברתי שמדובר בקבלת הסכמה  ליחסים במרמה .מדובר בגבר ששנים פוגע גם בי גם בבתנו הקטינה ,עמה אינו בקשר,במישרין או בעקיפין. אני תמיד נזהרתי מלדבר עמו, רק שעכשיו ,כך קרה ,עניתי לטלפון ומכאן התחיל הקשר ,כביכול. בו התחזה לאב מתחרט ובו בזמן ביקש שנחזור למערכת יחסים. אני לא ידעתי שיש לו בת זוג ועוד אישה נוספת, כי לא הייתי בקשר עמו ולא ביררתי עליו כלום כל השנים האלה .
        לבסוף הוא ביים את ההצגה הזאת על מנת להשפיל אותי . אני לא ראיתי דברים כאלה שגבר במשך כ15 שנה רודף אישה שלא האיר מזלה ,שמגדלת את בתם במסירות ובאהבה ,אישה שעובדת קשה לפרנסתה ,עולה, לא ילידת הארץ,תוך כדי שהוא גורם לה לנזקים בלתי הפיכים..

        • בנוסף
          מרגלית | 13/10/2016 13:58

          כעבור כמה מפגשים עמו, הוא הודיע לי שלא מעוניין בי, ודחה אותי. כאשר ,בעצם, כל השנים לא רציתי לדבר אתו. יש פה משהו חולני והזוי