תשלום חוב עבר לפני קבלת הפטר

  • היי אני לפני בקשת הפטר...
    אופיר | 13/09/2016 11:09

    אני כבר ארבע שנים בתהליך מאז הצו וההכרזה אבל שנה שלישית לא שילמתי כל השנה...
    יש לציין שמצבי סבוך ואין סיכוי לנושים לקבל את כספם וזה מוכח לצערי...
    אם אני חייב לפני ההפטר לשלם את השנה שפספסתי או שיש לי על מה להגיש את הבקשה שכן לפי הצו הייתי באיחוד שנה וסה"כ חמש שנים (שמתוכן 4 שנים שילמתי לתיק) והראיה שאין שינוי במצבי הכלכלי שרק נהיה קשה יותר בגלל ההתחייבות הזאת מראים שאין לי דרך להחזיר את החובות העצומים הללו...שווה לי להגיש בקשה ?

    • תשלום חוב עבר לפני קבלת הפטר
      עו"ד טל פינק שליש | 14/09/2016 13:44

      למרבה הצער, אין בעובדה שהיית באיחוד תיקים לפני פשיטת הרגל כל רלוונטיות להליך פשיטת הרגל וההפטר.

      הייתי מציעה לך, במידה ואתה עומד בכל התנאים, להגיש בקשה לפריסת חוב העבר לתשלומים, לעמוד כמה חודשים בהסדר הזה ואז לבקש הפטר.

      בברכה,

      טל פינק שליש, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט ופשיטות רגל

      מונטיפיורי 4, פתח תקווה
      טל': 03-9312347; מייל: talfs.law@gmail.com

      • תעשי טובה תקראי לפני שאת מגיבה
        אופיר | 14/09/2016 15:15

        ותראי אני בפש"ר ושואל על הפטר