עמדה לגבי תוכנית פירעון

  • סימתי 18 חודש הליך פשיטה רגל אני הלכתי לקהילה מרכז
    נאווה אלפסי | 13/09/2016 23:20

    שמי נאווה אמא ל3 בנים שיהיו בריאים וגם אתם היתמכרתי לאלכוהול הלכתי לקהילה מרכז גמילה בישנת 2010 תודה לא לא שותה התחלתי לישתות שהילדים היו כבר גדולים ..לאחר הגירושין שלי התחלתי לישתות ..ולמזלי כול פעם עליתי על ניקיון לבד..החלתתי לעלות למרכז גמילה ..חזרתי הביתה מין הסתם יש חובות  מינוס בבנק לאומי 24 אלף שקל ביגלל שהחשבון היה פתוח ללא פעולות הם ביקשו 60 אלף שקל בסך כול החובות עומד היום על 150 אלף שקל שזה לא ברור לי היתרוצצתי המון אוקי לשלם חוב אבל למה את כול הריבית  הלכתי אחרי הכול כמו ששמעתי 18 חודש הפטר פשיטה רגל ..סימתי 18 חודש הדיון שלי היה בתאריך 070916 הכונס ביקש לקחת את קרן ההשתלמות שלי שהיתה זמינה ועוד לקחת חצי מפיצועים של קרנות הפנסיה שלי סליחה ממש שחיתות הכונס טען שנישאר לי לשלם 65 אלף שקל עד להפטר ..למה לא ברחתי הלכתי לטיפול ועכשיו כמה זמן זה יקח אני חי לבד אין לי עזרה אני מוגבלת מימפקח הבנקים אין לי שניים אני מאוד מבקשת היתיחסות מבקשת לחזור לחיים נורמלים וטובים אני אישה ...תודה לא שומרת על עצמי למעני ולמען ילדי בבקשה תעזרו לי .חסרת אונים ..הסחבת הזו גם עכשיו משלם לכונס 300שקל בחודש למה עד מתי תודה רבה אשמח לתשובה תודה לכם .....

    • עמדה לגבי תוכנית פירעון
      עו"ד טל פינק שליש | 14/09/2016 13:34

      נאוה שלום

      מקריאת ההודעה עולה כי כבר התקיים לך דיון ואושרה תוכנית פירעון.
      נשמע שאת נמצאת בסיום התהליך.

      אני לא יכולה לחוות דעה על נכונות תוכנית הפירעון, אבל תשומת ליבך שגם בתוכנית זאת, את תשלמי פחות ממחצית מהחובות שלך כדי להתחיל דרך חדשה.
      בברכה,

      טל פינק שליש, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט ופשיטות רגל

      מונטיפיורי 4, פתח תקווה
      טל': 03-9312347; מייל: talfs.law@gmail.com