התמודדות עם שיקים חוזרים

  • פניה לסיוע משפטי
    סיגלית | 13/09/2016 17:44

    שלום,

    נקלעתי למצוקה כלכלית ואני על סף קריסה. פניתי לסיוע משפטי כדי לקבל ייעוץ, והם אמרו שלא יוכלו לעזור לי בשלב זה, עד שלא ייפתח תיק בהוצאה לפועל.

    אני מבקשת לדעת האם אלו מגבלות השירות של סיוע משפטי, או שגם אילו פניתי לעו"ד פרטי הוא היה מבקש להמתין עד לקריסה הכלכלית ושצ'קים שלי יחזרו, כדי להתחיל לפעול. זה לא נשמע לי הגיוני.

    כמו כן באופן ספציפי אני מבקשת לדעת מה לעשות לגבי הדירה - יש לבעל הדירה צ'קים שלי - מה יקרה כשהצ'ק יחזור? זה קורה בעוד תקופה קצרה מאוד ואני חושבת שאני צריכה להיערך ולא להמתין להליכים בהוצאה לפועל כדי להתחיל לפעול.

    אודה מאוד לעזרתכם ומה כדאי לעשות.

    תודה,

    סיגלית

    • התמודדות עם שיקים חוזרים
      עו"ד טל פינק שליש | 14/09/2016 13:42

      סיגלית שלום

      אני לא יודעת מהם נהלי הסיוע והקריטריונים שלהם.

      לגבי השאלה מתי להתחיל לפעול, זה תלוי בהרבה גורמים שונים, בין היתר גובה החובות, מה דרך העבודה העתידית המתוכננת  להתמודד עם החובות, כמה חובות יש בסהכ, כמה תיקים  וכיוצא בזה (פשיטת רגל/איחוד תיקים/צו תשלומים).

      בברכה,

      טל פינק שליש, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט ופשיטות רגל

      מונטיפיורי 4, פתח תקווה
      טל': 03-9312347; מייל: talfs.law@gmail.com