האם יש חובה לקחת דואר רשום?

  • דואר רשום וכו
    לידור לוין | 04/09/2016 00:52

    בבנין בו אני גר. יש עוד דייר עם אותו שם משפחה כמו שלי בדיוק. ואותו שם פרטי

    לפני יומיים קבלתי דואר רשום. ולא לקחתי אותו עדיין.  במידה וזה מכתב מעורך דין או דרישה לתשלום חוב כלשהו. ואין אישור מסירה. זא לא אני ולא הדייר נגשנו לקחת המכתב הנל

    האם אני פטור מקבלת המכתב יהא אשר יהיה?
    וטענתי היא שחשבתי לתומי שזה של הדייר השני בבניין.  מה יכול לקרות בהמשך? האם אני מסתבך איכשהו? אם לא ניגש כלל לברר של מי הדואר?

    • האם יש חובה לקחת דואר רשום?
      עו"ד אבי קיסוס | 07/09/2016 03:09

      בעיקרון אין חובה חוקית לאסוף דואר רשום, אך ככל ומדובר במכתב התראה ו/או בכתב תביעה אי לקיחת הדואר הרשום יכולה להוות חוסר תום לב המצדיק את הגדלת החוב.

      בהצלחה,

      אבי קיסוס, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות

      כרכום 15/18, ספיר, ערבה תיכונה
      טל': 073-7274466; מייל: info@ayk.co.il