מכרו לי מצבר תקול - מה עושים?

  • תשלום דמי גרירה לא מוצדקים
    שלמה נחמיה | 28/07/2016 18:29

    לפני כחודש נתקע לי הרכב .
    דיברתי עם חברת הביטוח ושלחו לי טכנאי שבא ואמר לי להחליף מצבר .
    החלפתי מצבר בauto depot והתקלה עברה.
    באותו ערב שוב נתקע הרכב .
    דיברתי עם חברת הביטוח למחרת הזמינו לי טכנאי שאמר שהוא לא יודע מה התקלה והזמין גרר .
    לקחתי את האוטו למגרש שקניתי את האוטו , ואחרי בדיקה הוא אמר לי שהמצבר שקניתי תקול.
    הלכתי ל auto depot וכמובן קיבלתי מצבר חדש .
    שלחתי לחברת הביטוח את הקבלה על המצבר .
    ועכשיו חויבתי ב760 שקל .
    דיברתי עם חברת הגרירה , ואמרו שחויבתי על הטכנאי והגרר של היום למחרת בגלל שזה אותה תקלה ולכן חויבתי .
    איך אני יכול לתבוע את כספי חזרה?  הרי אני לא אשם שמכרו לי מצבר תקול.
    תודה מראש.

    • מכרו לי מצבר תקול - מה עושים?
      ליאור חאיק, עו"ד | 28/07/2016 19:21

      היי שלמה,

      לא הבנתי מי מכר לך מצבר תקול - חברת הביטוח או אוטו דיפו ?

      אתה יכול להגיש תביעה קטנה נגד מי שמכר לך מצבר תקול, לגבי הסכום ששילמת עבורו עבור הנזקים הנוספים שנגרמו לך.

      ככל ויש צורך בסיוע נוסף, אני עומד לרשותך.

      בברכה,

      ליאור חאיק, עו"ד
      מנהל פורום צרכנות ופורום דיני חוזים

      לוי אשכול 31, רחובות
      טל': 052-5475475; מייל: haiklior@hotmail.com

      • מצבר תקול
        שלמה נחמיה | 30/07/2016 23:00

        אוטו דיפו.
        תודה רבה