תשובה

  • שאלה
    אבי | 25/07/2016 15:41

    האם ערעור על החלטת רשם בבית הדין הארצי לעבודה, זהה לערעור על החלטת רשם בערכה הנמוכה?

    תוך כמה זמן?

    • תשובה
      עו"ד עדי אורן-פריאנטי | 26/07/2016 09:56

      ערעור על החלטה אחרת של רשם בית הדין הארצי
      סעיף 79.   ערעור על החלטה אחרת של רשם בית הדין הארצי יוגש לבית הדין הארצי תוך שבעה ימים מיום מתן ההחלטה אם ניתנה בפני המערער, או מהיום שבו הודעה לו ההחלטה אם ניתנה שלא בפניו, והוראות פרק זה יחולו על ערעור כאמור בשינויים המחוייבים.
      בברכה,

      עדי אורן פריאנטי, עו"ד
      מנהלת פורום דיני עבודה

      שדרות ירושלים 18, אשדוד.
      טל': 08-8671200; מייל: lawadio@gmail.com

      • תודה, לא החלטה אחרת אלא פסק דין
        אבי | 26/07/2016 13:50

        מה הדין במקרה זה?