ריבוי דו"חות חניה

  • דוחות חניה אדום לבן של העיריה
    ניר | 24/07/2016 17:27

    שלום רב.הייתי גר בעיר מסויימת (לא ת"א)וחניתי מספר פעמים באדום לבן בגלל מצוקת חניה רצינית באיזור.חזרתי כל יום מהעבודה ב:22:00 בלילה ולא הייתה חניה.לעיתים הייתי מספיק "להזיז" את הרכב בבוקר ולעיתים לא הספקתי.צברתי 11 דוחות של 250 שח ב2015.פניתי לעיריה והם לא מוכנים לוותר לאחר מכתבים ששלחתי.השאלה אם יש לי אפשרות לפנות לבית משפט. והאם ניתן לטעון בביהמש שקנסות החניה לא הוגנים בגלל מצוקת חניה וקושי כלכלי.או שיזרקו אותי שם מכל המדרגות וגם אצטרך לשלם הוצאות משפט ואגרות?תודה מראש על המענה

    • ריבוי דו"חות חניה
      יעקבי | 25/07/2016 00:19

      שלום ניר,
      משך תקופה מסויימת חנית בניגוד לחוק. התירוצים שלך לא מחזיקים מים. תאר לך איזה כאוס היה לו כל אחד היה נוהג כמוך. חונה בניגוד לחוק, צובר קנסות ואז רץ לעירייה בבקשה שיוותרו לו. זה לא עובד כך.
      אחרי הדו"ח הראשון היית אמור להבין ולהיגמל. אבל לא נתת ליבך לדבר אלא לאחר שהסכום תפח.
      נסה להגיע להסדר תשלומים והפנם.

      • הסדר תשלומים
        ניר | 25/07/2016 10:14

        האם ניתן להגיש ערעור על התוספת של הקנסות?

        האם יש סיכוי שיתנו הקלה כלשהיא?

        תודה

        • תפנה למח' המשפטית בעיריה ותבקש הפחתה בקנסות
          חיים | 25/07/2016 10:54

          ברוב המקרים הם מתחשבים

          • האם להגיע לשם פיזית? או לכתוב מכתב. תודה ניר  לת
            ניר | 25/07/2016 11:02

            • אין יותר טוב מלהגיע פיזית, אבל גם בכתב זה אפשרי
              חיים | 25/07/2016 11:33