פורום זכויות יוצרים

  • עורך דין
    רפי | 28/06/2016 16:02

    שלום,בא כוחי קיבל שכ"ט מראש לתביעה.לאחר שלא החזיר לי הוצאות שנפסקו לי באחד הדיונים, ולאחר פניות רבות, הגשתי קובלנה ללשכת עו"ד,עקב זה החליט לפתע להפסיק התביעה ולהתפטר, כשמשאיר התביעה ממש באמצע, וללא ידיעה איך אמשיך. יש נזק.האם יש לי תביעה נגדו??האם עליו להחזיר את השכר שקיבל?? הוא חתום על מסמך שעליו לסיים התביעה.
    תודה לתשובה.

    • פורום זכויות יוצרים
      עו"ד אפי אהרונוב | 28/06/2016 17:24

      רפי שלום,

      הפורום - כשמו כן הוא - מיועד למתן מענה לשאלות בענייני זכויות יוצרים וקניין רוחני בלבד. באפשרותך להפנות את השאלה לפורומים אחרים באתר.

      בברכה,

      אפי אהרונוב, עו"ד
      מנהל פורום זכויות יוצרים

      מיקוניס 3, תל-אביב
      טל':077-9620231; מייל: info@ea-law.co.il

      • עורך דין
        מרים | 02/07/2016 01:16

        אתה יכול לפנות ולהתלונן עליו בלשכת עורכי הדין