המינהל רוצה לבדוק את הנכס

  • פרצלציה
    ליאת | 28/06/2016 18:44

    היה לי דונם וחצי ומכרתי חצי דונם עשיתי פרצלציה. הקונה שקנה את השטח מסר כי המנהל רוצה לבדוק גם את הבית שלנו?? מדוע?איך הבית שלנו קשור לבנייה שלו? שאז למה עשינו פרצלציה??

    • המינהל רוצה לבדוק את הנכס
      עו"ד רחל אדרי | 01/07/2016 12:35

      שלום,

      אם הפרצליה גם נרשמה בטאבו אזי לא ברור מדוע המינהל רוצה לבדוק, יחד עם זאת כל עוד המינהל הוא הבעלים של הקרקע עליה בנוי ביתך הוא יכול בכל עת לשלוח פקחים לבדוק את הבניה.
      אני מניחה כי עשיתם את עסקת המכירה והפרצלציה בליווי של עורך דין, פנו אליו. לא ניתן להסתמך על תשובה כוללנית זו מבלי לבדוק את הניירת.

      אין באמור תחליף לייעוץ משפטי אישי.

      בברכה,
      רחל אדרי, עו"ד