הסכם גירושין

  • גירושין עם הסכם
    דודו | 29/06/2016 10:57

    שלום
    אני ואשתי מתגרשים , יש לנו הסכם טרום גירושין .
    שאלות:
    1 - האם אנחנו מחויבים לקיים את ההסכם ורק אחר כך להתגרש ברבנות ?
    2 – בהנחה שאנחנו קודם מתגרשים ברבנות , מה ניתן לעשות אם אחד מהצדדים לא מקיים את ההסכם ?

     תודה

    • הסכם גירושין
      עו"ד אמיר זבולון | 30/06/2016 12:50

      שלום,

      יש לאשר את ההסכם בבית המשפט או בבית הדין.

      לאחר מכן, יש לפעול למימוש הוראותיו ולקבוע מועד לסידור גט.

      ככל וצד מפר את הוראות ההסכם ניתן לפנות לבית המשפט/ בית הדין בתביעה לאכיפה.

      בברכה,

      אמיר זבולון, עורך דין ומגשר
      מנהל פורום דיני משפחה

      רחוב דיזינגוף 130, תל אביב
      טלפון: 03-7365050; מייל amir@azlaw.co.il