איזונים ופנייה לאקטואר

  • איזונים
    בילי | 21/06/2016 19:26

    הגשתי לבית הדין ראיות לחשבון נוסף עם זכויות סוציאליות של הבעל שהועלמו, ע"מ שיאוזנו. לאחר התעלמות ביה"ד מספר פעמים, בפעם האחרונה נתן החלטה להעביר את הנושא לבדיקת האקטואר אך לא הורא לו לאזן. לא ברור לי מה יש לו לבדוק מבלי לאזן כשהבאתי את הראיה?
    איך עלי לנהוג? לי כבר ברור שהוא נוהג במשוא פנים גם ביתר הנושאים, מה עלי לעשות כשמתחמק גם בבקשה להבהרות,להגיש בר"ע על כל החלטה? באותה החלטה נתן החלטה לגרוע מאיזון שכבר אוזן לטובתי נגד החוק והפסיקה.

    • איזונים ופנייה לאקטואר
      עו"ד אמיר זבולון | 27/06/2016 08:51

      בילי שלום,
      יש לפנות לאקטואר עם הנחיות לקבלת הצעתו לאיזונים תוך בדיקת הזכויות אשר הועלמו.
      לאחר קבלת חוות הדעת ניתן לפנות לבית הדין בבקשה לחלוקה לא שיוויונית.
      כמו כן, ככל והאקטואר יסרב לפעול בלא הנחיות מאת בית הדין ובאם בית הדין ייסרב לתת לו הוראות בהתאם יש לשקול הגשת ערעור לבית הדין הרבני הגדול.

      בברכה,

      אמיר זבולון, עורך דין ומגשר
      מנהל פורום דיני משפחה

      רחוב דיזינגוף 130, תל אביב
      טלפון: 03-7365050; מייל amir@azlaw.co.il