הוספת מידע

  • יציאה בטרם הסתיים החוזה
    zlata | 26/06/2016 22:03

    שלום
    רציתי לברר, האם ניתן לצאת מהדירה בלי נזק כספי לכיס, שאנחנו משכירים לפני תום החוזה עקב כך שהדירה התחילה "להישבר". בעקבות זאת אנחנו חשים לא בטוחים לגור בדירה כזו וחוששים לחיינו.
    חשוב לציין, שבחוזה לא מצוין סעיף על מציאת דיירים חלופיים או משהו כזה.

    • הוספת מידע
      Zlata | 27/06/2016 07:48

      מצאתי בחוזה סעיף, שאומר: אם אפנה דירה לפני סיום החוזה אמשיך לשלם עד תום החוזה החתום. ויחד עם זאת שורה מתחת לזה כתוב " למרות האמור לעיל כל אחד מהצדדים יכול לסיים כלל את החוזה עם הודעה מראש ובכתב לצד השני יום לפני."
      האם ניתן לצאת בלי לשלם עד סיום החוזה עם מה שכתוב?

      • ביטול הסכם שכירות במהלך השכירות
        עו"ד שחף גרוס | 27/06/2016 14:50

        שלום,

        ככל שלפי תנאי החוזה ניתן לסיים את החוזה במתן התראה מראש, זו הדרך הנכונה לפעול.

        בברכה,

        שחף גרוס, עו"ד
        מנהל פורום דיני חוזים

        התע"ש 20, כפר סבא
        טל': 09-7650420; מייל: shahaf@Lawgm.net