נזק גוף בתאונת דרכים

  • פגיעה בשמיעה בתאונה
    גלעד לנדאו | 21/06/2016 11:05

    שלום רב.
    רכב פלשטיני פגע בי כשניסה לעקוף אותי בפראות במהלך פניה. הראש שלי נחבל ונפתח, והתחלתי להרגיש צפצופים חזקים באוזן וירידה דרסטית בשמיעה. פוניתי למיון. ערכו לי בדיקת אוטוסקופיה והכל תקין. הבעיה שלי נמשכת. אציין כי יש לי בעיית שמיעה באוזן זו, אבל המצב ממש החריף.
    1. רציתי לדעת אם יש סיכוי לתבוע על כך בנזקי רכוש? מה צריך כדי להוכיח את הפגיעה?
    2. במקרה והפלשטיני לא יקח אחריות, האם יש סיכוי לתבוע אותו בבית המשפט? יש סיכוי להוציא ממנו את הכסף שנדרש? או שחבל על הזמן ולתבוע ישירות את הביטוח שלי. תודה רבה.

    • נזק גוף בתאונת דרכים
      עו"ד אילנה אליכיס | 21/06/2016 11:16

      גלעד שלום

      בתביעה לאחר תאונה ישנה הפקדה בין נזק רכוש לבין נזק גוף

      נזק גוף שנגרם יש לתבוע מהביטוח חובה מהרכב שבו ישבתי בזמן התאונה.

      רפואה שלמה
      בברכה,

      אילנה אליכיס, עו"ד
      מנהלת פורום תאונות דרכים

      נייד: 054-4796688; מייל: ilanalaw.adv@gmail.com