קביעת תשלום חודשי בפשיטת רגל

  • צו תשלומים
    חסוי | 14/06/2016 20:37

    כיצד נקבע תשלום חודשי בפש״ר לחייב עצמאי שהשכר שלו משתנה בצורה משמעותית, החייב מבצע עסקאות במשך שנה לא הרוויח כלום וחודש אחד הרוויח 140,000 ש״ח. לא ידוע מה צפי ההכנסות העתידי.
    בנוסף, מה דין חוב שלא הוגש לגביו תביעת חוב במועד? האם אותו חוב נמחק או שלאחר סיום ההליך יהיה ניתן לפעול במסגרת הוצלפ?

    • קביעת תשלום חודשי בפשיטת רגל
      עו"ד טל פינק שליש | 15/06/2016 13:04

      חסוי שלום,

      חוב אשר נוצר טרם הליך פשיטת הרגל ואשר לא הוגשה בגינו תביעת חוב, לא ניתן לדרוש לאחר מכן והוא נמחק עם צו ההפטר.

      לגבי קביעת התשלום החודשי, הרי שלגבי עצמאי ישנה הסתכלות שנתית, בין היתר לאור הצהרת החייב בטופס 5 אשר צורף לבקשת פשיטת הרגל.

      בברכה,

      טל פינק שליש, עו"ד
      מנהלת פורום בתי משפט

      מונטיפיורי 4, פתח תקווה
      טל': 03-9312347; מייל: talfs.law@gmail.com