תשלום לחגים וערבי חג

  • תשלום לחגים וערבי חג
    ליהי | 30/05/2016 20:32

    היי שלום,
    אני בשנה האחרונה עובדת לילה בחברת משלוחים, עובדת שעתי , ימים קבועים, ראשון עד חמישי, 8 שעות ביום, מ6 בצהרים עד 2 בלילה.
    דיברתי עם המנהלת שלי ולאחר שיחה איתה נאמר לי שאין בכוונתם לשלם לי על החג ועל הערב חג.
    פסח השני יצא השנה ביום חמישי, יופ שאני אמורה לעבוד בו, עבדתי יום לפני, אבל לא ביום אחרי כי א. החברה לא פועלת בימי שישי לאחר השעה 1 בצהרים עד יציאת שבת. וב. זה לא בסידור הקבוע שלי, אני אמורה לעבוד ראשון עד חמישי.
    לגבי יופ העצמאות אותו דבר , יצא יום רביעי בערב , עבדתי יום לפני אבל לא יום אחרי כי שוב יצא ביום שישי. וביום חמישי בערב לא נתבקשתי לעבוד ומעבר לכך החג יוצא רק ב8 ואני אמורה להתחיל ב6 .. אבל לא ביקשו ממני לעבוד .. על שלושת הימים האלה ערב חג שני פסח ערב יום העצמאות ויום העצמאות לא רוצים לשלם לי, האם זה חוקי?