חשד לזיוף

  • זיוף ע״י עורך דין
    משה | 30/05/2016 20:09

    יש לי חשד ברמת סבירות גבוהה לודאי שעורך דין זייף צו בית משפט. יש לי הרבה ראיות נסיבתיות אבל אין לי הוכחות. הצדדים שלכאורה קיבלו את הזיוף אינם מוכנים למוסרו לי בלי צו בית משפט. האם לפנות למשטרה בענין זה או שיש דרך אחרת לקבל צו בית משפט בנדון? מה הסיכוי שהמשטרה תטפל בתלונה?

    • חשד לזיוף
      עו"ד אמיר מורשתי | 31/05/2016 09:37

      משה יקר, אינני יכול להעריך במסגרת פורום זה ולאור המידע המועט שאתה מספק מהו הסיכוי שהמשטרה תטפל בתלונה.
      נראה כי רב הנסתר על הגלוי במקרה זה ועצתי לך לפנות לעורך דין פלילי עם כל הראיות/חשדות שיש לך בטרם תפעל בצורה כזו או אחרת.
      מקווה שהייתי לך לעזר

      בברכה,

      אמיר מורשתי, עו"ד
      מנהל פורום פלילי

      דרך אבא הילל סילבר 12, מגדל ששון חוגי, רמת גן
      טל': 03-6126260; מייל: amir@morashti.co.il